Home » boende » Livet i allmänhet!

Livet i allmänhet!

Att köpa lägenhet göteborg är långt ifrån det enklaste idag. Jag pratade nämligen nyss med en god vän som bor i staden och som har bestämt sig för att det är dags att investera i ett boende istället för att betala månadshyror för ingenting. Vi har känt varandra länge och eftersom han har ett välbetalt jobb som jurist så vet jag att hans ekonomi inte är den sämsta. Men trots detta så har han haft otroligt svårt att hitta ett lämpligt boende. Det är i varje fall vad han säger. Men kanske är det bara så att han är otroligt kräsen.

Annars så har min egen tillvaro varit fylld med vardagligheter alltsedan jag och flickan åkte på weekend, som jag skrev om i mitt förra inlägg. Med vardagligheter menar jag främst arbete och vanligt häng hemma på kvällarna för att vila upp sig inför mer arbete nästa dag. En överraskande och mindre rolig sak som inträffat är att min bil gått sönder. Först tänkte jag att jag skulle försöka att laga den själv så jag beställde bilreservdelar på internet och tog bilen till ett garage. Men där insåg jag snabbt att det skulle bli svårt att få den att fungera utan professionell hjälp. Nåja, att misslyckas är en del av långsiktig framgång!

Göteborg är en vacker stad!
Göteborg är en vacker stad!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *