Home » Ekonomi » Vad kostar det att börja jaga?

Vad kostar det att börja jaga?

Jag fick följa en kompis ut nu under älgjaktsveckan och det supertrevligt. Sån gemenskap när man träffas efter avslutat pass för att grilla en korv och ta en kopp kaffe. Jag blev så taggad så jag funderar på att själv börja jaga. Nu är det ju inte så enkelt att bara börja har jag förstått. Man behöver komma in i ett jaktlag för att ha nånstans att jaga, och såna platser går oftast i arv eller att man får genom att man köper ett skogsskifte. Att köpa skog känns som ett dyrt alternativ för att börja jaga tycker jag. Såklart funderar jag mycket kring det ekonomiska med jakten och har kommit fram till att det blir dyrt även om man inte köper skog. Kanske måste låna pengar online för att köpa bössa, kläder och allt som behövs förutom arrende och såna saker som också kostar. Det blir nog ingen jakt för mig, i år i alla fall!

Älgen går säker en stund till


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *